Türkiye | Mayıs 2018 Kollmorgen Facebook Kollmorgen Twitter Kollmorgen Linkedin Kollmorgen Blog in Motion Kollmorgen Youtube

Hannover: Robotlar buradan geliyor

KOLLMORGEN servo motorlar Aşağı Saksonya’lı yeni şirketlere ivme kazandırıyor

Hannover Fuarının temasını 2018 yılında da işbirlikçi robotlar belirledi. Küçük, akıllı, hassas ve kendiliğinden öğrenebilen: Robotların kullanım alanları her geçen gün artıyor. Ve daha çok kabul görüyor, sebebi ise sadece kısa ROI süreleriyle cazip fiyat seviyesi değil. Hazır paketleme çözümlerine ihtiyaç duyuluyor ve Yuanda Robotics burada farklı robot sistemleriyle piyasaya girmeye hazır.

Yeni broşür

Robotik Motor Çözümleri

Robotik inovasyonu destekleme konusundaki itibarımız her geçen yıl büyümeye devam ediyor. 100 yılı aşkın sektör deneyimimiz sayesinde, yüz binlerce robotik eklemi harekete geçirdik. Robotik Motor Çözümleri için yeni broşürümüzü indirin.

İşbirlikçi Robotlar (Cobotlar) - Kimler Faydalanır?

İşbirlikçi robotlar (cobotlar), insan mevkidaşı ile birlikte yan yana güvenli bir biçimde çalışmak için tasarlanmış robotlardır. İşbirlikçi robotların bir alt kümesi, insan ile robot arasındaki bir güvenlik bariyerine olan ihtiyacı tamamen ortadan kaldıran yenilikçi güvenlik teknolojilerini sahiptir. Bu ise işbirlikçi robot teknolojisinin geniş bir uygulama ve yararlanma alanı olduğu anlamına gelir.

KOLLMORGEN, Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad.No: 9 Kat:5, TR 34396 Seyrantepe / ISTANBUL
Gizlilik Hükümleri | Site Sorumluluk Reddi | Üyelikten Ayrıl