Türkiye | Kasım 2017 Kollmorgen Facebook Kollmorgen Twitter Kollmorgen Linkedin Kollmorgen Blog in Motion Kollmorgen Youtube
Heyecanlı: Ve köpekbalığı, asıl diş onda

Testere bıçağı üreticisi, Alesa kendi bileme makinasını geliştiriyor

Sinterlenmiş aletler, çok daha dirençli olmaları ve keskinliklerini uzun süre muhafaza etmeleriyle metal işleme alanında isim olmanın keyfini sürüyor. Özel sertlik dereceleri nedeniyle testere bıçaklarının, matkapların veya frezelerin işlenmesine uygun ancak bir o kadar da maliyetli. İsviçre’de Alesa’nın testere bıçağı uzmanları bu nedenle dairesel testere bıçaklarını bilemek için kendi ürünlerini geliştirmeye başladı. Yeni Denta Combi 160 çok katmanlı işletim için tasarlanmış ve bu nedenle tam otomatik olarak çalışıyor. KOLLMORGEN’ın sağlam Washdown kaplamalı kusursuz senkron servo motorları, yüksek frekanslı bileme başlığının tam konumlanmasını üstleniyor.

Multitalent ile birçok beceri bir araya toplanıyor

KOLLMORGEN ayrıca S700-Servo regülatörlerini de tek kablolu bağlantı tekniği ile donatıyor

Makine ve tesis yapımında tahriklerin sadece tek bir kabloyla bağlanmasının avantajları göze çarpıyor: Daha hızlı kurulum, yerden tasarruf, düşük durağanlık ve maliyetin azalması bu avantajlardan sadece dördü.

Eksantrikliğin makine performansını nasıl etkileyebildiğini anlamaya çalışalım

Eksantriklik tanım olarak bir rulonun mükemmel bir daireden ne kadar saptığının bir ölçüsüdür. İdeal olarak, eksantriklik sıfır olmalı, gerçekte ise hiçbir zaman sıfır olmaz.

Gizlilik Hükümleri | Site Sorumluluk Reddi