Türkiye | Aralık 2017

sps ipc drives 2017

Haydi lunapark trenine

Kasım sonunda Nürnberg’deki sps ipc drives fuarında çıkışını yaptı: Hindistan’dan müşterimiz Smaaash Entertainment’in parmakla yönetilen lunapark treni, salon 3’te KOLLMORGEN standında ziyaretçilerin yüzlerini güldürdü. Smaaash eğlence vizyonerlerinin parmakla yönetilen lunapark treniyle ne geliştirdiğine bakalım: Gerçek bir lunapark treni serüveni için sanal gerçeklikle hareket kontrolünün işbirliği. İşin en ilgi çekici tarafı, kişinin gitmek istediği rotaya sadece parmağıyla tamamen isteğe göre yön verebilmesi. Dokunmatik ekranda çizilen döngüler, vidalar, eğriler ve dik yamaçlar sürüş profilinde hesaplanır ve daha sonra Kollmorgen’ın AKD servo regülatörleri ve AKM servomotorları tarafından uygun hareketlere dönüştürülür. Sanal gerçeklik gözlüğü eş zamanlı olarak uygun üç boyutlu görüntüleri gösterir. Nasıl bir yolculuk ama!

Ve daha fazlası da var

AKM2G: Yeni motor jenerasyonu yüzde 30 daha fazla tork ile geliyor.

Sps ipc drives fuarı sırasında kimi parmakla yönetilen lunapark treninde döngülerin ve dik yamaçların tadını çıkarırken kimileri de yeni servo motor jenerasyonu AKM2G’nin şaşırtıcı özellikleriyle tanıştı. Ve bu, haklı bir coşku: Servo motorların ikinci jenerasyonu aynı hacimle yüzde 30’a kadar daha fazla tork sağlıyor. Güç yoğunluğundaki yeni boyut; makine ve tesis üretiminde geleceğe dönük fikirler için yer açıyor. AKM2G serisinin sürekli uyarımlı güç paketleri, dikkate değer özellikleriyle dinamik hareket görevleri için esnek ve yerden tasarruf sağlayan tahriklerin geliştirilmesine olanak sağlıyor.

Download brochure

Gizlilik Hükümleri | Site Sorumluluk Reddi