Türkiye | Ekim 2017 Kollmorgen Facebook Kollmorgen Twitter Kollmorgen Linkedin Kollmorgen Blog in Motion Kollmorgen Youtube

Dikey eksenlerdeki riskler

Frenlerin denetimi ve kontrolü KOLLMORGEN’da işlevsel güvenlik teknolojisinin bir parçasıdır

Dikey yolda taşınıp konumlandırılan yüklerdeki uygulamalarda, insanların ve makinanın güvenliğini sağlamak hep zorlayıcı olmuştur. Özellikle hedef, yüksek ağırlıktaki yüklerde dikey eksenleri sadece tahrik motoruna takılmış olan durdurma freni ile güvenli hale getirmek olunca, planlama aşamasından kuruluma kadar zorlu sorular ortaya çıkıyor.

Vakumdaki Bir Motoru Çalıştırırken Göz Önünde Bulundurulacak Hususlar

Soru: Vakum içinde bir servo motor çalıştırmam gerekiyor, ne gibi şeyleri göz önünde bulundurmalıyım?

Yanıt: Tek kelimeyle ifade etmek gerekirse... Uygun motor boyutunun* büyük bir sorun olduğunu düşünebilirsiniz ki her zaman öyledir, ancak diğer işlem gereksinimlerini yerine getiremiyorsanız, motorun boyutu ile uğraşmanızın da bir anlamı kalmaz...

Gizlilik Hükümleri | Site Sorumluluk Reddi