Bir şirket yıl dönümünü kutluyor: Periskop patentinden motion ve kontrol teknolojisine kadar

Ratingen, Eylül 2016 - Kollmorgen, özellikle denizaltı periskopların tasarımı ile ilk başarısına imza attı. 1911 yılında Dr. Friedrich Kollmorgen tasarımlarının patentini aldı ve 1916'da New York'ta Kollmorgen Optical Corp. şirketini kurdu. Kollmorgen'in 100. Yılı - Bu yıl dönümü, şirketin yaratıcılık ve girişimcilik ruhunun birleşimi ve geçmiş yıllarda kendi ürünlerine olan sistematik bakış açısı sayesinde kutlanıyor.

Geçmişte şirketin gelişimini sistemlerin ve çözümlerin belirlemesi, zamanın diğer vizyon sahipleriyle birleşmelerini yansıtıyordu. Bu birleşmeler arasında Macbeth Daylighting Şirket kurucusu Norman Macbeth, Inland Motor şirket kurucusu Hugo Unruh ve Photocircuits şirketinin devre kart mucidi Robert Swiggett yer alıyor. Kollmorgen kademeli olarak servo motion teknolojisinin ve hareket kontrolünün üreticisi olarak kendini geliştirdi. Dr. Friedrich Kollmorgen tarafından kurulan şirket sabit mıknatıslı motorların gelişiminde öncü olarak kabul ediliyor. Kollmorgen, örneğin Mars Rover ve ISS'i, ayrıca Dr. Robert Ballard'ın 1986'da Titanic'in muhteşem resimlerini oluşturduğu robotu donattı.

Bugün dünyanın her yerinden 1.500 çalışanı ile şirket, Fortive şemsiyesi altında yer alıyor. Avrupa pazarı Ratingen'den yürütülüyor. Kollmorgen Başkanı Dan St. Martin "100. yılında olan bir şirket ile birlikte çalışmak hem onur verici hem de ayrıcalıktır. Çok az sayıda kuruluş bir yüzyıldan aşkın yenilikçi çözümler geliştirme olanağına sahiptir", diye vurguladı. "Başarımızı, her gün yeniden ve dünyanın her köşesinden trend belirleyici yenilikleri oluşturan tüm çalışanlarımızın sorumluluk bilincine borçluyuz."

Resim metni 1
Dan St. Martin, Kollmorgen Başkanı: "100. yılında olan bir şirket ile birlikte çalışmak hem onur verici hem de ayrıcalıktır."

Resim metni 2
Kollmorgen'ın 100. Yılı: Dr. Friedrich Kollmorgen tarafından 1916'da New York'ta kurulan şirket, başlarda periskopların ve de denizaltı periskopların üretimine başladı.

Resim metni 3
İlk garaj açılışı Alman asıllı Hugo Unruh Birinci Dünya Savaşı'nın ardından ABD'ye göç etti ve 40'lı yıllarda iş ortağı ile birlikte Inland Motors şirketini kurdu. İlk sargı faaliyetlerine bodrumlarda, garajlarda ve hatta evlerin mutfaklarında başladı.

Kollmorgen Basın kitini

Kollmorgen, tüm dünyadaki makine üreticilerine yönelik entegre otomasyon ve sürücü sistemlerinin ve ilgili bileşenlerin önde gelen bir tedarikçisidir. Kollmorgen, Hareket Kontrolü Tasarımı ve uygulamasında 70 yılı aşan deneyimi ve yapım standartları ile özel çözümler konularındaki derin bilgisi ile, performans, kalite, güvenilirlik ve kullanım kolaylığı açılarından öne çıkan çözümler sağlamaktadır. Sonuç olarak müşterilerimiz, tartışmasız bir pazar avantajı elde etmektedir.

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin.