KOLLMORGEN İsviçre satış ve eğitim için şimdi daha fazla alana sahip

Aralık 2016 – Volketswil’den Neuhausen’a taşınmakla birlikte, KOLLMORGEN İsviçre Zürih Kantonu’ndan ayrılarak Neuhausen’da satış ve mühendislik için yeni yerini açıyor. Servo Tahrik Teknolojisi ve Motion Kontrol uzmanı, hemen Rheinfall’da bulunan Schaffhausen Kantonu’na taşınarak; sistem ve ürün eğitimleri için de daha fazla olanağa kavuşuyor.

“Özellikle malzeme paketleme ve ambalaj teknolojileri alanlarında - İsviçre’de büyümeye devam etmek istiyoruz. Bölgesel ofis yöneticisi Thomas Ochsner, KOLLMORGEN’ın Servo Teknolojisi ve Motion Kontrol ile bu alanlarda sunacağı çok şey var” sözleriyle memnuniyetini dile getiriyor. Özellikle Schaffhausen yakınlarında International Packaging Institute (IPI) ile İsviçre Ambalaj Makinaları Birliğinin merkezinin bulunduğu gerçeği göz önüne alındığında Neuhausen bunun için ideal bir lokasyon.

Takım resmi 1
KOLLMORGEN’ın Neuhausen’a taşınmasından sonra Martin Zirmmermann, Thomas Ochsner ve Martin Rupf (soldan sağa) şimdi İsviçre ambalaj makinaları sanayisine daha yakınlar.

Kollmorgen Basın kitini

KOLLMORGEN HAKKINDA
Kurulduğu 1916 yılından beri, Kollmorgen yenilikçi çözümleriyle büyük fikirleri hayata geçirmiş, dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmiş ve insanların hayatlarını geliştirmiştir. Bugün ise hareket sistemleri ve bileşenlerindeki birinci sınıf deneyimi, sektördeki öncü kalitesi, standart ve özel ürünleri birleştirme ve entegre etmedeki derin tecrübesi devrim niteliğinde çözümler sunuyor. Bunu sağlarken performans, güvenilirlik ve kullanım kolaylığında eşsiz ürünler ortaya koyuyor. Böylece dünyanın farklı yerlerindeki makine imalatçılarına reddedilemez pazar avantajı sağlıyor ve müşterilerine eşsiz bir gönül rahatlığı sunuyor. www.kollmorgen.com/tr

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin.