Türkiye | Mart 2017 Kollmorgen Facebook Kollmorgen Twitter Kollmorgen Linkedin Kollmorgen Blog in Motion Kollmorgen Youtube

Merkezi veya Dağınık?

Hangi yapı tarzı en iyi teknik ve ticari avantajları sunmaktadır?

Servo teknolojisinin dağıtılması, kurulum esnasında makine ihtiyacı ve tesis inşaatı için tasarruf sağlayabilir. Eklenen iki avantaj, azaltılmış kabin ısı yükünü ve daha doğru sürüş yapısını içermektedir. Ancak hangi teknolojinin daha iyi olduğu sorusu ortaya çıkmaktadır, bütünleşik bir motor/tahrik çözümü mü yoksa ayrı motor ve tahrik sistemi mi?

AKD'li Modbus TCP ile Endüstriyel Şebeke Sistemleri Karşılaştırması

AKD servo tahrikin sadece belli modelleri ile desteklenen endüstriyel şebeke sistemlerinin aksine, Modbus TCP haberleşmesi tüm AKD modelleri tarafından desteklenir. İster basit "analog" bir sürücünüz, indeksleme sürücünüz veya BASIC programlamalı bir AKD'niz olsun...

Brno, Çek Cumhuriyeti Amper Fuarı

21 - 24 Mart 2017 - Stant: V 6.11

Brno, Çek Cumhuriyeti'ndeki Amper Fuarı süresince, Raveo firması KOLLMORGEN'nın sahip olduğu ileri motion teknolojilerini standında sergiliyor.