Türkiye |Şubat 2017

Döner tabla üzerinde merkezi olmayan tahrik

Kontak halkası üzerinden sağlanan güvenlik

KOLLMORGEN merkezi olmayan servo sistemi AKD-N’yi döner tablanın üzerine ekliyor. Daha az kablolama, daha düşük ağırlık, daha az iş - bunlar bu çözümün avantajlarından sadece üçü. Bu sistemde kontrol, performans ve güvenlik kontak halkası(slip ring) üzerinden sağlanıyor. Fuar sergimizin ürünü: KOLLMORGEN 'KBM Serisi' - Tümü PCMM hareket kontrolörü üzerinden kumanda edilen muhafazasız doğrudan tahrik

Merkezi olmayan ve merkezi olan kontrol teknolojisinin farkları

all about automation fuarında Dr. Arne Linder’den teknik konferans

„Tahrik teknolojisinin pano içinden makinanın içine taşınmasının getirdiği katkılar nelerdir?“ Dr. Arne Linder “all about automation” fuarında aynı adı taşıyan konferansıyla 8 ve 9 Mart 2017’de Friedrichshafen’da bu soruya yanıt veriyor. KOLLMORGEN’ın Servo Sürücüler Ürün Müdürü, teknik konferansını her iki fuar gününde Talk Lounge’da verecek (hol A2, stand 130): Çarşamba saat 14:00 ve perşembe saat 10:00’da.

Bodensee’de yeni servo jenerasyonu

EAT ve KOLLMORGEN Friedrichshafen’daki all about automation fuarında

Gelecek servo tahrik nesliyle nelerin mümkün olacağını bilmekte fayda var: EAT ve KOLLMORGEN bu nedenle yeni servo regülatör AKD2G’yi iki günlük „all about automation“ fuarına, Friedrichshafen’a götürüyor. Kullanıcılar için otomasyon fuarı uluslararası Bodensee bölgesinde 8 ve 9 Mart 2017 tarihlerinde Friedrichshafen fuar alanında gerçekleşecek. EAT ve KOLLMORGEN; hol A2, stand 325’de yer alacaklar.