Türkiye | Nisan 2017 Kollmorgen Facebook Kollmorgen Twitter Kollmorgen Linkedin Kollmorgen Blog in Motion Kollmorgen Youtube

Maksimum baskı kalitesi için esneklik ve ino-vasyon

Kollmorgen Merkezden Uzaklaştırılma (merkezsizleştirme): verimlilik, kompaktlık ve modülerlik

Kollmorgen’in merkezi olmayan AKD-N servo sürücü ve CDDR motorları, Omet'in Xflex X5 yeni-liğinin ruhudur. Bu yenilik, dar bant etiket ve esnek ambalaj baskı pazarında, ‘yatırım-alınan sonuç’ bakımından en iyi oranı sunan baskı seçeneğidir. Bu başarıyı her malzemede, yüksek kaliteyle ga-ranti eder. Tıpkı 1963'te başladığı gibi OMET, 50 yıldır "Yenilik Tutkusunu”, merakını, öğrenme isteğini, pazarın eğilimlerini (trendlerini) ve müşterilerin ihtiyaçlarını öğrenmek için dünyayı keşfetme isteğini sürdürüyor.

İkinci servo nesli EtherCAT biliyor

HMI 2017: KOLLMORGEN; ETG-Ortak standında PCMM hareket kontrolörünü ve AKD2G servo tahrik ürünlerini sergiliyor

Hareket ve güvenlik için gerçek zamanlı bir ethernet sistemi: KOLLMORGEN ikinci nesil servo regülatör AKD2G için sistem yolu olarak EtherCAT kullanıyor. Yeni hareket kontrolörü PCMM’de de EtherCAT ile yüksek performanslı iletişim önem taşımakta. Her iki cihazı da KOLLMORGEN Hannover Endüstri Fuarında 24-28 Nisan 2017 tarihlerinde, hol 9, stand D18’de ETG-Tüketici organizasyonu standında sergiliyor olacak

Join our English webinar:

Does Hygienic Design Increase Sanitation Efficacy?

Reducing the risk of food recall is priority for all food manufacturers. Sanitation procedures are being evaluated and improved. Findings of a test comparing servo motors with standard designs to a servo motor purposely designed to be hygienic will be reviewed.

Tuesday, May 9, 2017 - 1:00pm to 2:00pm - Central Time

Speakers: Bill Sutton, Electrical Engineer, Kollmorgen and Robert C. Williams, Ph.D., Associate Professor, Virginia Tech

Register here