Türkiye | Ocak 2017

Mükemmel Bir Baski Posta Servisi

Alan ve materyalleri azaltmak için bağımsız sistem

Promosyonel posta kartları ve broşürler, üyelik kartları, kuponlar ve diğer bilgi materyalleri günlük olarak posta kutularımızı dolduruyorlar ve sizi isteğe özel alışverişe teşvik ediyorlar. Hiç bunların nereden geldiğini kendimize soruyor muyuz? Cevap büyük ihtimalle pazarlama şirketlerindeki yaratıcı beyinler olacaktır. Bu doğru, ama sadece fikir bazında. Peki, tüm bunları kim üretiyor, kim yapıyor? Bir posta baskı evi. Doğru! Ama nasıl?

Ambalaj sanayi bölgesine taşınıyoruz

KOLLMORGEN İsviçre satış ve eğitim için şimdi daha fazla alana sahip

Volketswil’den Neuhausen’a taşınmakla birlikte, KOLLMORGEN İsviçre Zürih Kantonu’ndan ayrılarak Neuhausen’da satış ve mühendislik için yeni yerini açıyor. Servo Tahrik Teknolojisi ve Motion Kontrol uzmanı, hemen Rheinfall’da bulunan Schaffhausen Kantonu’na taşınarak; sistem ve ürün eğitimleri için de daha fazla olanağa kavuşuyor.

Kablo şirketlerine artık para ödemeyin! Endüstriyel kablo şirketleri

Makine üreticileri, ilk defa yeni bir makine tasarlarken işlevselliğe ve güvenilirliğe önem verirler. Fikirler kağıtlara dökülür ve bileşenler blok diyagramlarda ince çizgilerle bir araya getirilerek tüm parçaların birbiri ile ilişkisi gösterilir. Sürecin en yaratıcı bölümü burasıdır.

Başarı
Hikayeleri