Türkiye Eylül'17

Sıradan olmak dışında her şey: Konserve kutusunda süt tozu

Swiss Can Machinery için sınıflandırılmış teknik ve işlevini yerine getiren arayüzler hayati öneme sahip

Farklı uygulama alanları ve branşlar için tek makine ile sağlanan çözüm: Bu hedefe nasıl ulaşıldığını Swiss Can Machinery AG’nin dolum ve paketleme tesisleri gösteriyor. Örneğin farma ürünleri için çözüm arandığında İsviçreliler aktüatör teknolojisinde paslanmaz çelik motorlara başvuruyor. Gıda endüstrisinde standart hijyen gereksinimleri varsa, Washdown-Food kaplamalı motorlar,...

YouTube Video

Hollandalı ambalaj makinesi üreticileri etiketleme birimi tahriki olarak 48 Volt’luk seçeneğiyle AKM servo motorları kullanıyor.

Watch video now

Hijyen Tasarımı Hakkında 10 Yaklaşım

2008 yılında Amerikan Et Enstitüsü (AMI), gıda işleme ve ambalajlama pazarı için hijyen çözümleri tasarlayan OEM makine üreticilerine yardımcı olacak bir Hijyen Ekipmanı Tasarımı Bilgi Sayfası yayımladı.