Türkiye | Temmuz 2017 Kollmorgen Facebook Kollmorgen Twitter Kollmorgen Linkedin Kollmorgen Blog in Motion Kollmorgen Youtube

Ekmek fırınındaki başarıya

Mayalı hamurun hazırlanması için Bühler’in Jetmix’i var

Ekşi mayasız kuvvetli bir çavdar ekmeği olmaz. Noel çöreğinin tüm diğer malzemeleri ana hamura eklemeden önce, bir kısmı birkaç saat karıştırıldığında ve maya sayesinde kabardığında ağızda daha iyi dağılıyor. Fırıncıların mayalı hamur olarak adlandırdıkları karışım, özellikle tahıl unu ve içine eklenen su ve süt gibi sıvılardan oluşmaktadır.

Youtube Video

Otonom araçlar için AKM DC Servo Motor Düşük Voltaj

İsmini; 80’li yıllarda hızlı ve doğrudan hedefe varan yolları bulmasıyla listelerin hiti olan oyundan alan Packman 200 ile Opteq Robotics firması malzeme akışı için kendiliğinden hareket eden çözümler geliştirdi.

Gıda Geri Çağırma Olayları Kontrol Sürecini Aşmaya Başladı

21 Şubat, yüksek miktarda Listeriya monositojenleri nedeniyle bir yumuşak peynir için bir geri çağırma yayınlandı. Virginia ve Maryland üreticiden gelen ürünleri araştırıyordu.