Türkiye | Mayıs 2017
24 ve 48 Volt için: KOLLMORGEN AKM Servo motor serisini genişletiyor
Kollmorgen AKM DC Servo Motor, Düşük Voltaj

Makina modüllerine bir çözüm olarak ve güçlendirme amaçlı düşük gerilimli tahrikler

Enerji verimliliği, kullanım ömrü, performans yoğunluğu, aşırı yüklenebilirlik: Sürekli uyarımlı servo tahriklerin bu dört avantajını KOLLMORGEN düşük gerilim dünyasına taşıyor. 48 voltluk tasarımıyla yeni AKM DC Servo Motor, Düşük Voltaj aslında özel bir kullanım alanı için müşteriye özel bir çözüm olarak düşünüldü. Bu esnada düşük gerilim motor çok hızlı şekilde öyle sağlam şekilde çalışmayı sürdürdü ki, servo tahrik teknolojisi ve motion control uzmanı gelecekte AKM serisinin standart olarak genişletilmesinde bunu serinin bir ürünü olarak sunacaktı.

Uygulama Boyutlandırması - Kısım 1: Servoları Boyutlandırmaya Başlarken

Daha önce hiç servo boyutlandırmadınız mı? Pekala, yıllar içinde öğrendiğimiz en iyi pratiklerden bazılarını sizinle paylaşmak istiyoruz. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca, bir servo boyutlandırma görevinde daha emin adımlarla ilerlemenize yardımcı olacak çeşitli ilgi çekici haberlerle birlikte bu diziye devam edeceğiz. Bu yayında, iyi bir hazırlığın temelleri ile başlayacağız.