Türkiye Istanbul |Aralik 2016
sps ipc drives 2016

Ikinci Nesil için Gala!

2017 yilina dair kisa bir tanitimdan çok daha fazlasi. KOLLMORGEN, Nürnberg’de Kasim sonunda düzenlenen SPS IPC Drives esnasinda, gelecek yil piyasaya sürülecek olan ikinci nesil servo sürücü ve servo motorlarini, arastirma sürecinde olduklari için fuar tezgahinin disinda birakmadi, aksine sergi alaninda özel bir yer ayirarak ziyaretçiler ile bulusturdu. Profesyonel ziyaretçiler AKD2G servo sürücüler ve AKM2G senkron servo motorlarla neler yapilabilecegini gördüklerinde çok etkilendiler. Yine ayni sekilde otomasyon fuari da - kisa fuar filmimizde de görülecegi gibi- KOLLMORGEN için basarili geçti.

Motion Control hakkinda bilgi sahibi ortaklar

KOLLMORGEN Europe , sps ipc drives fuarinda EAT ve Micromech firmalarini Yilin Ortaklari olarak duyurdu

KOLLMORGEN Europa Genel Müdürü Dennis Gallagher; Nürnberg’de düzenlenen sps ipc drives fuarinin ilk gününde sirketinin geleneksel sirket ortaklari gecesinde, basarili geçen bir 2016 yilindan söz etti. Almanya sirket yöneticisi Jan Treede ile birlikte Birlesik Amerikali yönetici iki firmayi özellikle vurguladi. Avrupa “2016 Yili Is Ortagi” ünvani; Freiburg’dan Alman EAT GmbH ve Londra’nin kuzey dogusunda kalan Braintree’den Ingiliz Micromech Ltd firmalarina verildi. Her iki firma da; sistem entegratörleri olarak genis kapsamli uygulama ve ürün bilgisi sunan seçkin bir distribütör agi olan “Certified Channel Partner”’in ilk üyelerindendir ve çalisanlarina “KOLLMORGEN hakkinda” düzenli egitimler vermektedir.

Kollmorgen’in 100 yili

Buluslarla, inovasyonlarla, hareket-sistem ve kontrol çözümleriyle geçen bir asir

Sizlere ve ailenize mutlu,basarili bir 2017 dileriz.

Kollmorgen Hakkinda

Basari