Türkiye Istanbul | Agustos 2016

Bayhan, Istanbul‘daki subenin basina geçti

KOLLMORGEN Türkiye yeni yöneticisine kavustu

KOLLMORGEN’in Istanbul’da bulunan Türkiye subesinin yeni yöneticisi Noyan Bayhan oldu. Yüksek lisans mezunu olan 40 yasindaki mühendis; göreve gelisinden önceki son bes yil boyunca Danaher Dental Group’ta çesitli yönetici pozisyonlarinda bulundu. Bayhan, sirketin yeni genel müdürü olarak Istanbul Bogazi ile yeni tanisan firmanin bölgedeki makine ve tesis kurulumu gelisim ortagi rolünü genisletmeyi hedefliyor.

KOLLMORGEN, Türkiye’de ve Yakin Dogu’daki komsu ülkelerde özellikle motion control teknolojisi ve mühendislik hizmetleri alanlarinda basarili bir markadir.
Otomasyon, görüntüleme, hareket kontrolü, devreye alim ve anahtar teslim proje alanlarinda çözüm arayan is ortaklari ve uzmanlar: Bu alanlara yönelik olarak KOLLMORGEN, Türkiye’de ürün yelpazesinin yani sira kuruluma hazir otomasyon çözümleri için de komple anahtar teslim proje ve devreye alim alaninda hizmet sunuyor. Ayrica Istanbul‘da bir egitim ve uygulama merkezi de bulunuyor.

Kollmorgen Hakkinda

Basari
Hikayeleri

Ürünlere