Son teknoloji ürünü lazer işleme
Düşük maliyetli mekanik transmisyon tasarımlarını içeren son sürüm makine-jenerasyonu.

Chennai'de yerleşik olan Proteck yaklaşık yirmi beş yıl önce kurulmuştur ve şu an Hindistan'ın önde gelen üretim makineleri tedarikçisidir; yerel piyasasında ve dünya çapında 20'den fazla ülkede çeşitli basım makineleri, makine aletleri, metal kesme & biçimlendirme ekipmanları veCAD/CAM yazılımları dağıtmakta, tedarik etmekte ve üretmektedir. Üretimdeki iştirak şirketi Proteck Precision, hızla gelişen Hindistan üretim endüstriyelleri için yeni ekonomik çözümler sağlayan ve Asya ötesine ihraç edilen rekabetçi fiyatlara sahip makineler geliştiren genç, dinamik ve oldukça nitelikli mühendislerden oluşan iş gücüne sahiptir. Teknolojiye dayalı yönetim şekli ile şirket üretim, kalite kontrol ve mühendislik lojistik bölümlerini Avrupa modeline göre uyarlamıştır ve Chennai'da tamamen en son teknoloji CAD/CAM, MRP sistemleri ve güncel ISO akreditasyonları içeren iki adet modern üretim tesisine sahiptir.

Meslektaşın için de mi ilginç? Sadece ilet..

Elsim Elektroteknik A.S | Yesilce Mah. Gokturk Cad. Cesni Sok. No: 4 | TR-34418 4.Levent/ISTANBUL |
www.kollmorgen.com +90 212 282 75 80 | elsim@elsim.com

eNews Abone | eNews abonelikten ayrıl eNews - Arşiv | Gizlilik sözleşmesi eNews tarayıcıda aç

©2014 Kollmorgen. All rights reserved.