Elsim eNews

KOLLMORGEN artık EHEDG üyesi

Özellikle gıda ve içecek endüstrisi ve genel paketleme teknolojisindeki uygulamalar olmak üzere, makine ve tesis mühendisliğinde, sürücü ve tahrik teknolojisinin verimli, güvenli ve uygulaması kolay “hijyenik bir tasarım” ile geliştirilmesinin önemi gün geçtikçe artıyor. Bu durumu göz önüne alan KOLLMORGEN, EHDEG – Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Tasarım Grubu üyesi oldu. Diğer uzman makine üreticileri ve otomasyon çözümü sağlayıcılarının yanı sıra gıda endüstrisi, araştırma enstitüleri ve sağlık kurumlarından uzmanlarla birlikte çalışmaktan dolayı çok memnunuz. Üyeliğimiz, gıda ürünlerinin işlenmesi ve paketlenmesinde hijyeni daha iyi hale getirmeye bağlılığımızı vurguluyor.

SPS IPC Drives İtalya 2014

Mayıs sonunda yüzde 17’lik rekor ziyaretçi artışıyla elektrikli otomasyon konusundaki lide fuar olma konumunu güçlendirdi. KOLLMORGEN’de sergici olarak oradaydı ve Parma’da „Clean Machine Design“ ve „Simple Machine Design“ ile günümüzdeki mevcut otomasyon ve tahrik çözümlerinin etkili biçimde nasıl mümkün olabildiğini göstermiştir. Yeni AKHM paslanmaz çelik servo motorların kullanım imkanları hakkındaki her detay KOLLMORGEN tarafından yeni seleksiyon kılavuzu içinde özetlenmiş ve pdf dosyası olarak İnternet’e koymuştur. Online broşürde çizimler, ölçüler, bağlantı ve Feedback opsiyonları yer almaktadır ve broşür tahrik teknolojisinin hijyenik ortamlardaki özelliklerine iyi bir bakış sağlamaktadır.

Kollmorgen AKMH Stainless Steel-Servo Motor Selection Guide

Stainless Steel Servo Motor: Yeni Kılavuz

Yeni AKHM paslanmaz çelik servo motorların kullanım imkanları hakkındaki her detay KOLLMORGEN tarafından yeni seleksiyon kılavuzu içinde özetlenmiş ve pdf dosyası olarak İnternet’e koymuştur. Online broşürde çizimler, ölçüler, bağlantı ve Feedback opsiyonları yer almaktadır ve broşür tahrik teknolojisinin hijyenik ortamlardaki özelliklerine iyi bir bakış sağlamaktadır..

Meslektaşın için de mi ilginç? Sadece ilet...

Elsim Elektroteknik A.S | Yesilce Mah. Gokturk Cad. Cesni Sok. No: 4 | TR-34418 4.Levent/ISTANBUL |
www.kollmorgen.com +90 212 282 75 80 | elsim@elsim.com

eNews Abone | eNews abonelikten ayrıl eNews - Arşiv | Gizlilik sözleşmesi eNews tarayıcıda aç

©2013 Kollmorgen. All rights reserved.