Elsim eNews

Gıda ve paketleme sanayisi için yıkanabilir servo motorlar

Text?

Özellikle paketleme sanayisindeki rotasyon uygulamaları için AKM41E tipi redüktörlü motorları geliştirdik. Müşterilerimizle birlikte yaptığımız sıkı mühendislik ortaklığının bir sonucu olarak bu tutarlı bir Washdown tasarımına sahip, montaja hazır tahrik birimlerini oluşturduk. Önce bireysel bir çözüm olarak başladı, bugün ise hijyen açısından zorlu uygulamalarda kullanılmak için denenmiş standart bir ürün haline geldi. Açılı redüktörlü servo motorlar 2 ila 12'lik pH aralığında düzenli temizlikler için tasarlanmış olup uzun bir kullanıma süresine sahipdir ve motor-redüktör kombinasyonunun yüksek etki derecesi sayesinde enerji verimliliğinde de avantaj sağlamaktadır. Hijyen tahriklerinde geniş ölçüde paslanmaz çelik kullanılmadığı için AKM Washdown, Derating oluşmadığından dolayı aynı yapı boyutunda yüzde 30 oranında daha çok performans sunuyor. Daha küçük redüktörlü motor daha küçük tasarlanabilen makineler anlamına geliyor.

Text?

Dağıtılmış servo sürücüler: AKD-N hakkında daha fazla bilgi

Dağıtılmış servo sürücüler AKD-N ile ilgili yeni broşürde, geleceğe odaklı bu teknolojide nasıl bir verimlilik potansiyelinin bulunduğuna dair size genel bir bakış sunuyoruz. Belgeyi buradan pdf dosyası olarak indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz: Telefonla bizi aramanız yeterlidir.

Indir

Meslektaşın için de mi ilginç? Sadece ilet...

Elsim Elektroteknik A.S | Yesilce Mah. Gokturk Cad. Cesni Sok. No: 4 | TR-34418 4.Levent/ISTANBUL |
www.kollmorgen.com +90 212 282 75 80 | elsim@kollmorgen.com

eNews Abone | eNews abonelikten ayrıl eNews - Arşiv | Gizlilik sözleşmesi eNews tarayıcıda aç

©2013 Kollmorgen. All rights reserved.